loader image

www.fitandfunkyetterem.hu webáruház üzemeltetője az ATVIEN-FITT Kft.

Székhely: 2800 Tatabánya, Szent István út 17
Adószám: 26225430-2-11
Telefonszám: 06-20-409-0460
E-mail: fitandfunkyetterem@gmail.com

AZ ELEKTRONIKUS SZERZŐDÉSKÖTÉS LÉPÉSEI

1. A www.fitandfunkyetterem.hu oldalon található webáruházban a Megrendelő köteles a rendeléshez szükséges adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót . A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése.

4. Az ATVIEN-Fitt Kft a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 5 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az ATVIEN-Fitt Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 5 percen belül nem érkezik, Megrendelő a 06-20-409-0460-es számon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

5. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 -90 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a 06-20-409-0460 számon jelzi.

6. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

  • a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
  • a személyes adatok bármikor változtathatóak.

7. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az ATVIEN-Fitt Kft. nem rögzíti, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

8.  Kártyás fizetés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

PROBLÉMÁK, REKLAMÁCIÓ

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tudja jelezni:

Telefonon: 06-20-409-0460
Email-ben: fitandfunkyetterem@gmail.com

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0